14.04.2024.
HomeLifestyleVeza karaktera i krvne grupe..Krvna grupa određuje koliko ćete biti uspješni na...

Veza karaktera i krvne grupe..Krvna grupa određuje koliko ćete biti uspješni na poslu?

Izgleda da naš karakter i ponašanje u priličnoj mjeri određuje krvna grupa. Makar tako ističu Japanci, kojima je krvna grupa mnogo više od medicinskog podatka. Veruju da veza karaktera i krvne grupe ima veliki uticaj na život, rad i emotivno stanje. Pripadnost konkretnim grupama u Japanu se koristi u političke svrhe, kao i za određivanje uspješnosti u poslu.

Za svaku krvnu grupu imaju najbolje i najgore osobine koje po potrebi koriste. Vlada mišljenje da su najbolji radnici AB grupe, jer su smireni, kontrolisani, racionalni. Ali je naglašeno i da su neodlučni, zaboravni i neodgovorni, na šta takođe treba obratiti pažnju, jer su to njihove najgore osobine.

Pripadnici krvne grupe A su predani, kreativni, osetljivi, strpljivi i odgovorni. Istovremeno su izbirljivi, tvrdoglavi i napeti, što im ne ide naruku.

Najbolje osobine pripadnika krvne grupe B su da su divlji, aktivni i kreativni, ali su zato i sebični, neodgovorni i nepredvidivi.

Najbolje osobine pripadnika grupe O su nesebičnost, društvenost i optimizam, a najgore – sujeta, nepristojnost, ljubomora, arogancija.

 

 

 

 

novosti.rs

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti