Vasković komentirao Stanivukovićev debakl na izborima za savjete mjesnih zajednicda: “Izbori u Banjaluci su pokazali da je Draško nesposobniji čak i od Vlade Đajića”

0

“Vlado Đajić je u proteklih godinu dana pokazao da u Banjaluci trenutno ne postoji veći cirkusant od njega. Taj nekrunisani kralj tragikomedije je sebe sveo na predmet sprdnje, čak i među stanovnicima Banjaluke vrtićkog uzrasta”, piše na svom blogu Slobodan Vasković.

“Ipak, dogodilo se čudo. Nesposobni Draško Stanivuković je na proteklim izborima za Savjete mjesnih zajednica dokazao da je moguće izgubiti izbore i doživjeti pravi debakl čak i od Đajića, koliko god to nestvarno zvučalo.

Nakon što je Stanivuković porazio Igora Radojičića na lokalnim izborima 2020. godine, ostala je jedna nepoznanica: Da li su na tim izborima građani Banjaluke glasali za Stanivukovića ili protiv Crvene Sekte?

Nema sumnje da smo juče dobili odgovor. Sada je jasno da su 2020. godine birači glasali protiv Radojičića, a ne za Stanivukovića.

Nevjerovatno zvuči podatak da je Stanivuković na jučerašnjim izborima izgubio u gotovo svim gradskim sredinama.

Rezultat u gradskim sredinama van svake sumnje dokazuje da je urbaniji dio stanovništva u potpunosti ‘pročitao’ Stanivukovićevo poziranje i nesposobnost.

Iako će pomenuti izbori pomoći Đajiću da članovima SNSD-a objasni da nije totalni kreten, što se može smatrati određenim uspjehom, treba biti iskren i reći da je stvarni pobjednik jučerašnjih izbora Igor Radojičić.

Podsjećam da je na izborima za Savjete mjesnih zajednica u Banjaluci 2017. godine Radojičić demolirao opoziciju. On je tada pobijedio u 54 od 57 mjesnih zajednica (Đajić je osvojio 43)”, piše Vasković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here