Utopio se 17-godišnjak na umjetnom jezeru kod Tomislavgrada

0

 

Policiji je oko 15:25 sati prijavljeno da je u jezeru, poznatom u ovom kraju kao Šarčevo, došlo do utapanja mlađeg muškarca rođenog 2004. godine

Na umjetnom jezeru ispod Mandina sela pored Tomislavgrada u četvrtak u poslijepodnevnim satima utopio se sedamnaestogodišnji mladić iz Borčana pored Tomislavgrada.

Kako je za Fenu kazao glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak, policiji je oko 15:25 sati prijavljeno da je u jezeru, poznatom u ovom kraju kao Šarčevo, došlo do utapanja mlađeg muškarca rođenog 2004. godine.

Odmah nakon dojave djelatnici Policijske uprave Tomislavgrad izašli su na mjesto događaja, a na teren su ubrzo pristigli i pripadnici HGSS Hercegbosanske županije čiji je ronilački tim oko 19:10 sati iz jezera izvukao tijelo stradalog mladića.

Dežurni liječnik Doma zdravlja Tomislavgrad obavio je vanjski pregled. Utvrdio je da nema tragova nasilne smrti i da je smrt nastupila utapanjem.

O događaju je informirano Županijsko tužiteljstvo u Livnu, a nakon završenog očevida tijelo mladića predano je obitelji.

 

 

 

 

Fena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here