01.03.2024.
HomeSportUlaznice neće biti u slobodnoj prodaji

Ulaznice neće biti u slobodnoj prodaji

Nogometni savez Bosne i Hercegovine obavijestio je sve zainteresovane grupe i ljubitelje nogometa u našoj zemlji da ulaznice za predstojeći meč baraža za Evropsko prvenstvo Bosne i Hercegovina-Sjeverna Irska, neće biti dostupne u slobodnoj prodaji.

Kako navode, na raspolaganju su imali svega 1.800 mjesta i zbog mjera restrikcija koje su na snazi u našoj zemlji, NS BiH je bio u mogućnosti ispuniti samo obaveze koje ima prema registrovanim navijačkim grupama, partnerima i sponzorima Saveza.

“Sve nas raduje povratak navijača na utakmice reprezentacije, a mi se svi zajedno nadamo stabilizovanju situacije sa korona virusom u našoj zemlji i svijetu. Nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti ponovo moći organizovati fudbalske događaje na način kako smo javnost navikli, sa maksimalnim kapacitetima kojim raspolažemo”, navode iz Saveza.

Pred “zmajevima“ je ogled sa Sjevernom Irskom 8. oktobra na Grbavici, a tri dana kasnije sa Holandijom u Zenici. Za kraj izuzetno napornog ciklusa čeka ih gostovanje Poljskoj u Varšavi 14. oktobra.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti