20.05.2024.
HomeNovostiU Mostaru počinje sajam propalih političara: Okorjeli nacionalisti Vučić, Čović i Plenković...

U Mostaru počinje sajam propalih političara: Okorjeli nacionalisti Vučić, Čović i Plenković pod maskama ekonomista i dobročinitelja

Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto boravit će 15. i 16. aprila u Mostaru gdje će prisustvovati svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, te održati niz bilateralnih susreta s visokim zvanicama.

Krišto će u ponedjeljak, 15. aprila u Zračnoj luci Mostar dočekati predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, čime će se obilježiti uspostava izravne zrakoplovne linije između Beograda i Mostara, nakon čega je planiran sastanak predsjedateljice Krišto i njezinog stranačkog šefa Dragana Čovića i predsjednika Aleksandra Vučića.

Za utorak, 16. april najavljen je susret predsjedateljice Krišto s posebnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, te susret predsjedateljice Krišto, dopredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića i premijera Hrvatske Andreja Plenkovića.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti