18.05.2024.
HomeNovostiTuzla: Šest osoba povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći

Tuzla: Šest osoba povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći

 

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) Amra Kapidžić za Klix.ba je kazala da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 23:00 sati u Rudarskoj ulici u Tuzli.

“Učestvovali su automobil Golf 5 kojim je upravljala 29-godišnja J.B. iz Srebrenika i Škoda octavia za čijim se volanom nalazio 22-godšnji N.H. iz Tuzle. Teške tjelesne povrede konstatovane su kod J.B. dok je lakše povrijeđen N.H.”, navela je Kapidžić.

Također, u ovoj saobraćanoj nesreći lakše tjelesne povrede su zadobili saputnica iz Golfa 5, 28-godišnja A.P. iz Gradačca i saputnik iz Škode, 22-godišnji A.S. iz Tuzle.

Na daljem liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli su zadržani saputnica iz Golfa 5, 29-godišnja Z.J. iz Tuzle te saputnik iz Škode, 23-godišnji I.H. iz istog grada. O stepenu njihovih povrda ljekari se nisu izjasnili.

Na automobilima je pričinjena ogromna materijalna šteta, a o kakvoj silini udarca se radi u prilog govori činjenica da su vozila nakon sudara završila u suprotnim trakama.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti