05.03.2024.
HomeLifestyleTri "mane" koje žene vole kod muškaraca

Tri “mane” koje žene vole kod muškaraca

Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati riječima, no često tom skrivenom seksepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

1. Ima trbuščić
Čak dvije trećine ispitanih žena u jednoj je anketi potvrdilo kako popularna “kornjača” na trbuhu nije toliko seksi koliko se o tome priča. Naime, žene su izjavile kako im je draže vidjeti prirodni trbuščić koji opisuje ‘normalnog’ frajera koji nije opsjednut ogledalom, dizanjem utega i proteinima. Čini se kako umjerenost uvijek pali.

2. Kasni s brijanjem
Mlada brada stara svega dana pravi je mamac za pripadnice ljepšeg spola. Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo “frajerski” stav jednostavno vrišti seksepilom.

3. Znakovi starenja
Anketa je također potvrdila kako žene prosijedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati prosijedog muškarca nego umjetni izgled koji se ne može neprimjetiti. Isto vrijedi i za seksi ćelavce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo.

 

 

 

 

 

 

 

zadovoljna.hr

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti