Tri hit boje za ovo ljeto..

0

Pored pastelno žute, koja je najnježnija nijansa žute boje, u obzir dolaze i malo jače žuta i limun žuta boja. Ove nijanse odlično se kombinuju sa svjetlim nijansama, pogotovo bijelom, i dalu svjež i prefinjen izgled. Ako se odlučite za komad u pastelno žutoj boji, sigurno nećete pogriješiti, pogotovo kada vam koža malo potamni od sunca.

Da ne zaboravimo, torbe u ovoj nijasni takođe su apsolutni hit, kao i aksesoar u vidu traka za kosu, raifova, marama…

Boja lavande

Ova boja je došla pomalo neočekivano ovog ljeta. Bez obzira na to, radujemo joj se, jer nežne nijanse lavande izgledaju ženstveno, ljupko, seksi i mogu da osvježe kompletan stajling, čak i samo u jednom detalju.

Boja lavande ili jorgovana najprisutnija je na dugim plisiranim suknjama, lepršavim svinkastim haljinama, bluzama na bretele, ali i ostalim komadima garderobe.

U trendu je najsvetlija ili pastelna nijansa ove boje – koja je nježna i nenapadna, ali u obzir dolaze i malo tamnije i zagasitije nijanse, koje možete nositi i u večernjim kombinacijama i uz jaču šminku.

Boja mente/mint colour

Ova boja počela je da se probija još prošle modne sezone, ali ove godine je apsolutni hit. Sveža i blaga pastelna nijansa boje mente jedna je od najlepših i najpopularnijih, a divno se uklapa uz bijeli stajling, kao i uz krem ili crnu boju.

Kao i kod prethodne dve boje, boja mente je zastupljena na brojnim odjevnim predmetima, ali je malo više ima među aksesoarom – torbama, espadrilama, kupaćim kostimima…