Treća međunarodna naučna konferencija o digitalnoj ekonomiji “DIEC 2020” u organizaciji IPI akademije održat će se 18. decembra u Tuzli

0

Treća međunarodna naučna konferencija o digitalnoj ekonomiji “DIEC 2020” u organizaciji Internacionalne poslovno – informacione akademije održat će se 18. decembra 2020. godine.

“Odlučili smo se na organizaciju konferencije digitalnim putem, odnosno preko platformi koje su u svakodnevnoj upotrebi. IPI akademija je mnogo prije pandemije koronavirusa imala razvijen sistem učenja na daljinu te ćemo svoja iskustva implementirati i kroz realizaciju prestižne naučne konferencije o digitalnoj ekonomiji. Ostaje nada da će koronavirus ostati iza nas, te da će se “DIEC 2021” održati u prostorijama IPI akademije”, ističe predsjednik Organizacionog odbora konferencije dr. sc. Damir Bećirović.

Prijava učesnika u diskusijama na Trećoj međunarodnoj naučnoj konferenciji o digitalnoj ekonomiji “DIEC 2020” traje do 11. decembra 2020. godine.

Konferencija će biti emitovana putem livestreama na više kanala na društvenim mrežama.

Podsjetimo kako je IPI akademija sredinom godine, nakon provedenih recenzija, izdala Zbornik radova. Ukupno je objavljen 21 rad od autora iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Zbornik se može besplatno preuzeti na sljedećem linku:

http://ipi-akademija.ba/file/diec-2020-zbornik-b5-online-sa-naslovnom-1/117