Tinejdžer kojeg je udarilo vozilo na Drveniji je sin Danisa Tanovića

0

 

Tinejdžer kojeg je vozilom udario Benjamin Spahović u sarajevskom naselju Drvenija u petak navečer je sin bh. oskarovca Danisa Tanovića. Riječ je o maloljetnom Orhanu, što su potvrdili njegovi roditelji.

Danis Tanović sa suprugom Maelys ima petero djece, a Orhan je njihovo treće dijete i prvi sin u obitelji. Orhan još nije napunio 17 godina, a rođen je u svibnju 2005. godine u Parizu. Povodom nesretnog događaja danas se prvi put oglasio bh. oskarovac. “Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji sje bio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju KUM-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke.

Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje”, napisao je bh. reditelj na Instagramu. Izvor: Instagrama U ovom teškom trenutku za njihovu obitelj se oglasila i Danisova supruga koja je zamolila sve da se mole za njenog sina.

“Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam”, napisala je Maelys de Rudder.

Prema nezvaničnim informacijama 17-godišnjak je stabilno, ali i dalje je pod budnim okom liječnika s obzirom na tešku ozljedu glave odnosno hematom. Njega je vozilom Porsche udario Benjamin Spahović nakon čega je uhićen, a u subotu navečer predan u nadležnost Tužiteljstva SŽ, piše klix.ba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here