01.03.2024.
HomeNovostiTaksista iz Tuzle dobio samo četiri mjeseca zatvora zbog vršenja bludnih radnji...

Taksista iz Tuzle dobio samo četiri mjeseca zatvora zbog vršenja bludnih radnji nad maloljetnicom

Sutkinja Asmira Bešić Čajić donijela je presudu 19.12.2023. u kojoj je Hatić Edin iz Tuzle osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog vršenja bludnih radnji nad maloljetnicom.

Maloljetnica iz Tuzle 11. novembra prošle godine je Policijskoj stanici Zapad prijavila da je muškarac seksualno uznemiravao. Riječ je o 15-godišnjakinji koja je u pratnji majke zatražila i psihološku pomoć.

“Dana 11. novembra oko 11:55 sati Policijska stanica Zapad je zaprimila prijavu krivičnog djela bludne radnje. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, a potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti događaja poduzimaju službenici Sektora kriminalističke policije, Odsjek za seksualne delikte, maloljetničku delinkvenciju i nasilje u porodici”, kazala je glasnogovornica tuzlanske policije Amra Kapidžić.

image

Tekst presude/Crna Hronika

image

Tekst presude/Crna Hronika

image

Tekst presude/Crna Hronika

Riječ je o taksisti koji je usred dana srednjoškolku natjerao na bludne radnje i to na putu prema školi, piše Crna Hronika.

“Idemo po žalbi na kantonalni i nadamo se da će kantonalni bit pravedan i pojačati kaznu. Neko tako uništi život djevojčici, dobije 4 mjeseca zatvora a neko ukrade metar drva da ugrije djecu i dobije 1 godinu. Sramota za Opštinski sud u Tuzli”, kažu iz porodice oštećene.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti