21.05.2024.
HomeNovostiSvetlana Cenić o političarima koji konzumiraju kokain: Teško ih je uhvatiti između...

Svetlana Cenić o političarima koji konzumiraju kokain: Teško ih je uhvatiti između šmrka i šmrka, posjedujem i eksplicitne snimke

Stručnjakinja za ekonomiju Svetlana Cenić u podcastu Jedan sat sa Emelom Burdžović otkrila je mnoštvo interesantnih stvari, između ostalog, da posjeduje eksplicitna videa zbog kojih je poručila političkim akterima da je ne čačkaju.

Nakon što su domaći politički akteri, navodi Cenić, zbog konzumiranja vijagre doživjavali srčane napade po hotelima što se zataškavalo, odlučili su sredstva za potenciju zamijeniti kokainom.

“Kokain drži potenciju i u isto vrijeme daje sigurnost i tačno primijetite kada izađe razbacano hvata se za govornicu kao da će je iščupati, kao da je drvosječa. Vrlo ih je teško naći u međufazi između šmrka i šmrka i da ih vidite onda to su duše od čovjeka, čudo jedno. Jedan moj prijatelj kaže da kada bi u Parlamentu BiH napravili test na droge, to bi svjetlilo kao u Las Vegasu.” kazala je Cenić.

Kakve to eksplicitne snimke posjeduje Cenić?

Ukoliko bi je neko od političkih aktera “čačkao” Cenić je poručila da ima asa u rukavu, ni manje ni više nego eksplicitne snimke.

“Jedan momak je izgradio sebi profil na Facebooku kao žensko i tačno je znao da pogodi na šta padaju (ove muškarčine.) Onda su te muškarčine slale golišave slike i naravno da su mu uplaćivale pare i sve mi je to pokazao i poslao mi je dosta stvari”, te je dodala koliko je taj muškarac koji se predstavljao kao žena unosno i zarađivao.

“Laganog rada sat-dva dnevno prepiski dvije do tri hiljade mjesečno.”

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti