16.06.2024.
HomeNovostiSvečana promocija diplomanata IPI akademije

Svečana promocija diplomanata IPI akademije

U prostorijama Visoke škole Internacionalne poslovno – informacione akademije Tuzla u utorak 11. maja održana je četvrta po redu promocija diplomanata, a dodijeljene su i nagrade „dr. Hamza Šarić“ za najuspješnije studente u akademskoj 2020/2021. godini.

„Veoma važno je istaći da je ovo prva generacija koja je dobila diplome akreditovane visokoškolske ustanove jer smo mi prošlo ljeto dobili državnu akreditaciju. Nadam se da će im i to pomoći i to ne samo u pronalasku posla već i u nastavku studija“, kazao je dr.sc Damir Bećirović, profesor IPI akademije.

Diplomu o završenom studiju Tržišnih komunikacija preuzela je Amra Gluhić koja se nakon studiranja specijalizirala za pisanje EU projekata i već ima posao.

„Studiranje na IPI akademiji pamtim po Studentskom klubu, pamtim po osoblju, po profesorima, po tome što sam stekla brojna partnerstva sa kolegama sa kojim i dalje sarađujem“, kazala je Amra Gluhić.

U znak sjećanja i čuvanja najljepših uspomena na lik i djelo dr. Hamze Šarića, osnivača i profesora Visoke škole Internacionalne poslovno – informacione akademije, menadžment ove visokoškolske ustanove je proveo konkurs o dodjeli Nagrade „dr. Hamza Šarić“ za 2021. godinu. Nagrade su uručene za: Merimu Osmić, Jelenu Vićentijević, Lejlu Samardžić i Dženana Beširovića.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti