21.06.2024.
HomeSportStigla reakcija Salinesa: "Zlonamjerno je iskorišten detalj, boli nas brutalno vrijeđanje"

Stigla reakcija Salinesa: “Zlonamjerno je iskorišten detalj, boli nas brutalno vrijeđanje”

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

“Iako nismo imali namjeru oglašavati se na nebulozne izjave trenera i predsjednika MNK Bosna Kompreda, izuzetno nas je zabolilo brutalno vrijeđanje našeg kapitena Slobodana Rajčevića i našeg kolektiva!

Ponosni što smo multinacionalni kolektiv, koji baštini sve najbolje u ljudima, izuzetno smo uznemireni sa jeftinim politikanstvom i licemjerstvom kreatora saopćenja.

Detalj kada Boba pokazuje svojim momcima kako da postave odbranu, a pri tome je čak okrenut prema našoj klupi, zlonamjerno je isķorišten kao detalj koji je tobože isprovocirao naše goste. Strah nas je sada iskreno da su zdravstveno ugroženi kada vide jato kokoški, jer zaboga, one hodaju na famozna 3 prsta.

Ali raduj se nacijo ovome, u Prvaku ima Srbijanaca, Hrvata, Bošnjaka, Bosanaca, Jugoslovena, Azerbejdžanaca i Brazilaca koji atakuju na osjetljivu jetru naših formalnih baštinika multi-kulti.

Za ovo blaćenje i laži ide tužba nadležnom sudu u Tuzli. Ovo shvatite krajnje ozbiljno jer samo TUŽBA može stvari istjerati na čistac!

Za kraj samo ćemo jedno istaknuti. Kada se pozivate na izvor koji se zove “wikipedia”, budite spremni da vam se to vrati u glavu.

Citirat ćemo visokog dužnosnika N/F Saveza BiH, koji je nakon salve primitivnih uvreda i prijetnji službenim licima, kratko procijedio: ” Ovakvim ljudima poput M.O. nije mjesto u BH futsalu. Oni pripadaju mračnoj prošlosti”

Pametnom dosta”, poručili su iz Salinesa.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti