23.06.2024.
HomeNovostiSTANIVUKOVIĆ OTKRIO PORODIČNU DRAMU: "Moja sestra čeka dijete sa čovjekom iz vrha...

STANIVUKOVIĆ OTKRIO PORODIČNU DRAMU: “Moja sestra čeka dijete sa čovjekom iz vrha SNSD…”

Ja se nalazim u problemu. Moja sestra čeka dijete sa čovjekom koji je u vrhu SNSD, a ja sada razmišljam kako da napravimo krštenje. Doći će ljudi iz SNSD, doći će moji saradnici, kazao je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, komentarišući činjenicu da mu se stalno zamjera sa kim se sreće i sa kim se pozdravlja. 

“Konkretno, pitam vas šta treba da uradim? Jel treba salu hermetički da zatvorimo, da podijelimo salu zidom, pa da sa jedne strane čujete ‘Čuvaj mi se sine, stara majka kuka’ a sa druge strane ‘Ne može nam niko ništa’? Da li beba treba da bude iz mješovitog političkog braka”, kazao je Stanivuković. 

Upitao je da li treba da, ukoliko dođe na krštenje, razmišlja s kim će da se pozdravi i da li da zaigra kolo. 

“Pitaću Nebojšu Vukanovića kako da organizujem to krštenje, jer je on rekao da sa njima neće ni u crkvu ni u džamiju”, poručio je Stanivuković. 

Dodao je da želi da od politike pravi humanu priču, prenosi Insajder.in. 

“Moj komentar po tom pitanju jeste da u politici čovjek mora da ima širinu i razumijevanje. Moja ključna poruka je da moj politički protivnik nije moj životni protivnik, ja politiku ne prenosim na svoj privatni život. Biti gradonačelnik znači biti profesionalac. U političkom životu mi smo različiti svjetovi, u skupštinskoj sali imamo najveće okršaje, kažemo jedni drugima ružne riječi, ali da li to znači da za slavu Sveti Sava ne možemo da sjednemo svi zajedno, za isti sto”, upitao je gradonačelnik Banja Luke. 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti