01.03.2024.
HomeLifestyleŠta nikako ne treba da radite u izolaciji?

Šta nikako ne treba da radite u izolaciji?

Koliko puta vam se desilo da iz puke dosade, u sitne sate kada nema ničeg zanimljivog na TV, dođete na ideju da malčice promijenite izgled?

A prvo što vam padne na pamete jeste da ošišate šiške. Realno, to je jedino što možete da uradite sami, bez stručne pomoći.

I, naravno, sutradan se odmah pokajete… Treba sačekati da prođe nekoliko mjeseci da kosa izraste dovoljno da možete da je sklonite s lica….

U svijetu je proglašena pandemija korona virusa, u većini zemalja je zavedeno vanredno stanje i veliki deo populacije je u kućnoj izolaciji. A čim imamo viška vremena – šta? Odmah “dobijamo ideje”!

Tako je na društvenim mrežama primećeno da veliki broj pripadnica nježnijeg pola ima “zanimaciju” u izolaciji. Pogodili ste – šišaju šiške!

Upravo zato se oglasila jedna frizerka iz SAD i objavila smješan video, kojim upozorava žene da nije vreme za “kućni frizerej”…

“Znam da ovo niko ne želi da čuje, ali ovo stvarno nije pravo vreme za ‘kućni fritzeraj'”, kaže Džastin Mardžan.

Društvene mreže otkrivaju novi hobi žena u karanteni – režu šiške, oblikuju si frizuru i gledaju Tik Tok i YouTube tutorijale koji otkrivaju jednostavne trikove za kućni frizeraj

 

 

 

 

mondo.rs

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti