25.07.2024.
HomeNovostiSrbin pucao u glavu Crnogorcu: U Hrvatskoj, na Pagu ubijen Goran...

Srbin pucao u glavu Crnogorcu: U Hrvatskoj, na Pagu ubijen Goran Vlaović blizak Škaljarcima

Goran Vlaović (32) za kojeg crnogorski mediji navode da je bio pripadnik tzv. “škaljarskog klana” već je izašao iz kluba. Bio je možda 15 do 20 metara od ulaza, u društvu djevojke s kojom je viđan i prethodnih dana, bivše srpske misice, kad mu je ubojica prišao s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat.

I dok je Vlaović pao kao pokošen, ubojica je počeo bježati od kluba, te je u bijegu i odbacio pištolj.

Nije daleko odmakao jer su zaštitari brzo dojavili njegovo kretanje i “uletio” je interventnim policajcima koji su ga svladali i uhitili.

Prepričao nam je to sugovornik upućen u događaj koji se jutros odvio u noćnog kluba u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca.

Teško ranjeni Vlaović nije na mjestu ostao mrtav već je preminuo u kolima Hitne pomoći. Zasad sve ukazuje na to da se radi o naručenom ubojstvu.

“Pa to je Goran, to je Goran!”, vikalo je nekoliko osoba koje su se zatekle ispred kluba, što očito znači da je Vlaović prije nego je ubijen, bio u društvu više osoba koje su ga poznavale.

On je, kako nam je reklo nekoliko sugovornika, već danima bio na Pagu i u društvu djevojke i još nekih osoba tih je večeri bio viđan i u nekim drugim noćnim klubovima.

Navodno je bio i praćen i tek se treba ustanoviti je li bio samo pod paskom “egzekutora” koji je trenutno na ispitivanju u zadarskoj policiji ili je u tome sudjelovalo i više osoba.

Iako se spominjalo da je bilo sukoba i u klubu prije nego se dogodilo ubojstvo, vrlo brzo se ustanovilo da to nije točno.

Policija je već izuzela snimke nadzornih kamera, a postoje i brojne snimke onih koji su se oko 6 sati zatekli ispred kluba i snimali smrtno ranjenog Vlaovića i osobe koje mu pokušavaju pomoći.

– Ubio je čovjeka. U glavu mu je pucao, u glavu! – čuje se na jednoj od snimaka.

Vlaović, prema policijskim izvorima slovi za bliskog člana “škaljarskog klana”, a crnogorskoj policiji otprije je poznat i on, ali i egzekutor koji je Vlaoviću pucao u glavu.

Što je točan motiv zbog kojeg je Vlaović likvidiran u klasičnoj “sačekuši” policija istražuje.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti