Srbijanski pjevač nakon nastupa izbo kolege iz benda, u pokušaju bijega napao i policajca

0

Ispred kafane “Regent” u Kragujevcu još su vidljivi tragovi krvavog obračuna u kome je noćas, pola sata iza ponoći, pjevač Miloš Stevanović (39) nožem izbo dva muškarca.

U vezi sa ovim slučajem pojavile su se oprečne informacije da je došlo do sukoba unutar benda, te da je pjevač Miloš Stevanović nožem izbo muzičare sa kojima nastupa, međutim, portalu Nova.rs. je u Višem javnom tužilaštvu potvrđeno da su ipak napadnuti gosti.

Prema informacijama iz tužilaštva tačan motiv za ovaj krvavi napad bit će poznat poslije istrage, ali se sa sigurnošću zna da su napadnuti muškarci bili gosti kafane.

U tužilaštvu je rečeno da je pjevač iz automobila donio nož i nanio teške tjelesne povrede muškarcima starosti 22 i 39 godina. Za sada se ne zna da li je sukob između muškaraca postojao odranije i da li su se uopšte poznavali.

Vlasnik kafane u kojoj se dogodio ovaj napad nije želio da govori za medije o krvavom obračunu. U kafani sinoć nije bilo nikakvog organizovanog slavlja, već je radila uobičajenim ritmom za vikend, a navodno su gosti, koji su sjedili u bašti kafane, provocirali pjevača.

Prema saznanjima portala Nova.rs, gosti su bili u vidno alkoholisanom stanju. Napad se dogodio ispred kafane kada je pjevač navodno pošao da ostavi mikrofon i opremu u svoj automobil i tom prilikom uzeo nož.

U policijskom saopštenju se navodi da je pjevač Miloš Stevanović uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, poslije čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu. Policija je privela pjevača i sprovela ga na pregled u Klinički centar, a tom prilikom je on pokušao da pobjegne i napao jednog policijskog službenika koji ga je spriječio u toj namjeri.

Policija je saopštila da se uhapšeni pjevač sumnjiči za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju nad dvojicom muškaraca, kao i da će protiv njega biti podnijeta krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Kragujevačka hitna pomoć sinoć je na mjestu događaja zbrinula povređene muškarce, a prema saznanjima Nove.rs, oni su imali teške povrede i ubodne rane i posjekotine u predjelu grudi, stomaka, ruku i nogu.

Teže povrede stomaka zadobio je mlađi muškarac, rođen 2000. godine.