Šprajc ismijao Đokovića i srpske teorije o “vatikansko-kominternovskoj zavjeri” protiv njih: “Da li je riječ o globalnoj guštersko-kengurskoj zavjeri?”

0

Jedini koji su odahnuli su gosti hotela u kojem je proteklih dana u Melbourneu bio smješten Novak Đoković, započeo je svoj komentar urednik i voditelj RTL-a Zoran Šprajc, te nastavio:

“Najveća i najbizarnija migrantska kriza u povijesti konačno je završila. Novak Đoković dehidriran i vidno iscrpljen maltretiranjem na tvrdoj australskoj granici vratio se u Srbiju.

Nole je ostao bez vize ali moguće je da će ostati i bez para ali i bez gaća. Jer stižu vijesti kako takav necijepljen neće moći igrati ni na Rolan Garrosu a njegov glavni sponzor Lacoste već je najavio kako će s njim morati razgovarati o događajima u Australiji.

Zanimljivo da je prvo zaštitno lice Lacostea nekad bio Australac – krokodil Dundee pa mnogi sumnjaju da je riječ o velikoj guštersko-kengurskoj koaliciji.

Jedini koji su odahnuli su gosti hotela u kojem je proteklih dana u Melbourneu bio smješten Novak Đoković. Kažu kako konačno više ne moraju dan i noć slušati ‘Užičko kolo'”, poručio je Šprajc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here