20.07.2024.
HomeSvijetŠOKANTNE TVRDNJE PRVOG OBAVJEŠTAJCA UKRAJINE: "Pravi Putin možda više i ne postoji,...

ŠOKANTNE TVRDNJE PRVOG OBAVJEŠTAJCA UKRAJINE: “Pravi Putin možda više i ne postoji, njegovi dvojnici su bili podvrgnuti plastičnim operacijama”

Šef ukrajinske vojne obavještajne službe, general major Kirilo Budanov, kazao je da ruski predsjednik Vladimir Putin možda ima trojicu dvojnika, ljudi koji su podvrgnuti plastičnim operacijama da bi mu što više sličili. Budanov smatra da su ti dvojnici naročito sada u igri, dok Putin gubi kontrolu u Kremlju i dok se šire vijesti da boluje od Parkinsonove bolesti te da možda ima rak.

U intervjuu za Mail on Sunday, Budanov je rekao da su ukrajinske tajne službe otkrile Putinove dvojnike koji su ga zamjenjivali u nekoliko “posebnih prilika” u prošlosti, ali da su te zamjene sada postale “uobičajena praksa”.

“Znamo konkretno za tri osobe koje se neprestano pojavljuju umjesto njega, ali ne znamo tačno koliko ih ukupno ima. Pravi Putin možda više i ne postoji”, rekao je Budanov.

“Svi su bili na plastičnim operacijama kako bi sličile. Jedina stvar koja ih odaje je njihova visina. To je vidljivo na snimkama i na slikama. To također otkrivaju i gestikulacije, govor tijela i ušne resice koji su jedinstveni za svaku osobu”, dodao je.

Budanov nije htio nagađati je li se Putin povukao zbog bolesti ili je unutar Kremlja izveden tihi puč. No, rekao je da bi ukrajinsko oslobađanje Hersona moglo imati dramatične posljedice za Putina i njegove suradnike.

“Promjene su neizbježne u Moskvi’, rekao je.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti