20.06.2024.
HomeSportVandalizam na Tušnju pred početak Premijer lige

Vandalizam na Tušnju pred početak Premijer lige

Nedavno je na stadionu Tušanj postavljena vizuelna prezentacija, no protekle večeri su dijelovi iste oštećeni.

Kako su naveli iz FK Sloboda, slučaj je prijavljen nadležnim organima, a u toku dana će se u saradnji sa JU “Gradski stadion” Tušanj uraditi i postavljanje video nadzora s ciljem zaštite imovine.

 

“Treba istaći da je ovo samo još jedna od mnogobrojnih opstrukcija i napada koji doživljavamo u prethodnom periodu, a sve u cilju sistemskog urušavanja institucije FK SLOBODA. Da stvar bude gora, ti napadi i opstrukcije najviše dolaze od ljudi koji su na neki način bili vezani za FK SLOBODA, a sada su izvan nje. Također, treba napomenuti da je poslana prijava/upit na adrese NFSBIH vezano za pomenutu vizuelnu prezentaciju u toku jučerašnjih prijepodnevnih sati, a sve u cilju diskreditovanja historije FK SLOBODA”, navode iz premijerligaša s Tušnja.

“Ovim putem objavljujemo da ćemo se još više truditi da na svakom koraku Grada Tuzle bude prisutna FK SLOBODA i na tom putu nećemo odustajati jer niko ne može da poništi 100 godina tradicije i ogroman broj ličnosti koji su svojim radom i zalaganjem stvarali nešto što se zove FK SLOBODA”…

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti