Sin ratnog zločinca Arkana vrijeđao preminulog Balaševića, a onda mu je Karleuša očitala lekciju

0

Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, o preminulom legendarnom kantautoru objavio je u najmanju ruku uvrijedljiv status.

Objavio je snimak jednog koncerta koji je Balašević svojevremeno održao u Zagrebu, na kojem se tada obratio publici riječima: “Ja inače pjevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski”.

Balašević je inače na svojim koncertima između numera pričao publici zbog čega su njegovi nastupi bili još emotivniji i prisniji.

Na te njegove riječi, Veljko je napisao:

– Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate”.

Možda nije očekivao, ali je sin ratnog zločinca naišao na žustre negativne komentare. Jer malo je onih koji nisu voljeli, a posebno poštovali Đorđa Balaševića.

Ni Jelena Karleuša nije ostala imuna na objavu Veljka.

– Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslavenski sin! Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cijenjen od Vardara do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čovjeka koji je crna mrlja u srpskoj istoriji i bruka ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam – napisala je Karleuša na Instagramu.