25.02.2024.
HomeNovostiŠarović pokušava uljuditi Dodika: "Njegov nedoličan i primitivan govor i sramotne riječi...

Šarović pokušava uljuditi Dodika: “Njegov nedoličan i primitivan govor i sramotne riječi obišle su cijeli region pa i dalje”

Trenutni unutrašnji odnosi unutar strukture SNSD pokazuju da je prošlo vrijeme idiličnih odnosa i pobjedničke atmosfere – istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.

“U zadnje dvije godine u SNSD-u su previše resursa dali preletačima, skupo ih košta namjerno i plansko cijepanje partnerskih stranaka u vlasti, u njihovim redovima je mnogo novih gladnih usta a nervozna stanačka vojska traži svoj dio plijena”, objasnio je Šarović, a saopštila SDS.

On je kazao da je vrlo neizvjesno u kom pravcu u budućnosti idu odnosi unutar SNSD-a te je istakao da SNSD čeka veoma zanimljivo nekoliko narednih mjeseci u kojima će doći do raspleta trenutne situacije.

“Primjetno je i da vri u njihovoj stranačkoj bazi jer nisu svi dobili što su očekivali i tražili i izvjesno je da su ojačali i neki novi stranački igrači i tajkuni koji žele veću teritoriju za kontrolu a para i javnih rukovodoćih mjesta sa kojih se pljačka sistem je sve manje”, kazao je Šarović, prenosi N1.

Šarović: Primitivan govor Dodika

Šarović je naglasio da je Dodikov nastup u Narodnoj skupštini RS sraman i nedostojan pozicije koju zauzima predsjedavajući Predsjedništva BiH.

“Taj nastup je jedno potpuno poniženje za cijelu Republiku Srpsku jer daje jasnu sliku o prvom čovjeku jedne zemlje. Njegov nedoličan i primitivan govor i sramotne riječi upućene javnosti i poslanicima obišle su cijeli region pa i dalje”, istakao je predsjednik SDS-a.

Šarović je istakao uvjerenje da uskoro više neće imati priliku da se ismijava sa najviše pozicije koju danas Republika Srpska ima a to je govornica Narodne skupštine Republike Srpske.

“Obzirom da je na dosad neviđen, vulgaran način izvrijeđao narod, poslanike SDS i druge opozicione poslanike koji su domaćini u Narodnoj skupštini RS gdje je Dodik samo gost, preispitaćemo našu poziciju i mogući odgovor, kao i prisustvo na nekoj od sjednica Narodne Skupštine Republike Srpske kada član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske na njoj bude nastupao”, zaključio je Šarović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti