21.05.2024.
HomeNovostiSaobraćajna nesreća u Banja Luci: Jedan mladić preminuo, drugom se ljekari bore...

Saobraćajna nesreća u Banja Luci: Jedan mladić preminuo, drugom se ljekari bore za život

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prijepodne u centru Banjaluke smrtno je stradao 24-godišnji Banjalučanin Mladen Malić, a tri osobe su teže povrijeđene. Ova informacija potvrđena je za N1 u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Kako su saopštili iz ove institucije u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11:30 učestvovalo je putničko vozilo marke “Škoda fabia” kojim je upravljala Banjalučanka Božana Damjanović (46) i motocikl marke “Yamaha” na kojem su bili preminuli Mladen Malić (24) i David Bojić (24) koji je takođe prevezen na Urgentni centar UKC-a.

“Prilikom saobraćajke povrede je zadobila i pješak Slavka P. (65) iz Mrkonjić Grada”, rečeno je za N1 u OJT Banjaluka.

Svi povrijeđeni pacijenti nalaze se na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. U toj zdravstvenoj ustanovi za N1 je rečeno da su nakon saobraćajne nesreće na UKC dovezena četiri pacijenta, među kojima dvije žene i dva mladića.

“Jedan pacijent je preminuo, jedan je životno ugrožen i biće smješten na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, dvije žene su u observaciji i stabilnog su zdravstvenog stanja”, rečeno nam je na UKC.

Uviđaj je, zajedno sa pripadnicima banjalučke Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Vukašin Kondić koji je naredno da budu preduzete sve potrebne istražne radnje radi utrvđivnja okolnosti nezgode, a biće izvršena i obdukcija stradalog u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti