Saborski zastupnik Ranko Ostojić protiv donacije od 43 miliona kuna bolnici u Mostaru: Tamo je HDZ-ov nestručni kadar, postavljen od HDZ-a

0

Kolege iz HDZ-a su mi prigovorili da se bavim politikanstvom i koristim vlastitu obitelj kada sam prozvao HDZ za grubo zanemarivanje štićenika doma za starije i nemoćne u Splitu što je dovelo do širenje koronavirusa među njima, napisao je nekadašnji ministar unutrašnjih poslova u vladi Zorana Milanovića, a danas SDP-ov saborski zastupnik Ranko Ostojić u objavi na svom Facebook profilu i nastavio:

– S obzirom da se radi o HDZ-ovom nestručnom kadru koji je postavljen, začudo, od strane HDZ-a ali eto to nisam smio reći, sad se pitam koga bih to trebao prozvati jer je 43 miliona kuna donacije danas otišlo bolnici u Mostar.

Moram vas podsjetiti i da je Vlada Republike Hrvatske 2019. godine Sveučilišnoj bolnici Mostar isplatila 40 miliona kuna. Prema ranije navedenoj logici bit će HDZ ni za to kriv nije. Na slikama gledate bolnice u Zagrebu nakon potresa i bijelu zgradu Mostarske bolnice – poručio je Ostojić i objavio fotografije bolnica.