20.06.2024.
HomeNovostiRuski mali od kužine u problemima: Hrvatski sud traži skidanje imuniteta Grliću...

Ruski mali od kužine u problemima: Hrvatski sud traži skidanje imuniteta Grliću Radmanu zbog korupcije

Mostovac Nikola Grmoja objavio je na svom Facebook profilu da je stigao zahtjev suda za skidanje imuniteta ministru vanjskih i evropskih poslova Hrvatske Gordanu Grliću Radmanu zbog korupcije u ambasadama u Australiji i SAD-u.

– Plenković u novom problemu – Stigao mu je zahtjev za skidanje imuniteta Grliću Radmanu zbog korupcije – napisao je Grmoja.

Navodi da je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu Krešimir Devčić potvrdio rješenjem kako je potrebno ukinuti imunitet hrvatskom ministru Gordanu Grliću Radmanu da bi se mogao nastaviti kazneni postupak povezan s prevarama u ambasadama u Australiji i SAD-u.

– Plenković je imunitet članova Vlade prije dvije godine nazvao ‘reliktom prošlosti’ čije je ukidanje tada najavio, a sada već tjednima skriva u ladici zahtjev o imunitetu Grlića Radmana. Imunitet članova Vlade ćemo ukinuti po žurnom postupku nakon rušenja s vlasti koruptivne Organizacije čije održavanje servisiraju šefice DORH-a i USKOK-a koje su se razotkrile s lažnim iskazima o skrivanju dokumenata od pravosuđa Europske unije u slučaju HDZ-ove ministrice Žalac – napisao je Grmoja, prenosi Index.hr.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti