21.06.2024.
HomeNovostiDemonstranti u Nikšiću napala kćerku premijera Krivokapića: “Neću vam zaboraviti njene suze...

Demonstranti u Nikšiću napala kćerku premijera Krivokapića: “Neću vam zaboraviti njene suze i strah”

Povodom incidenta koji se danas dogodio na putu Nikšić – Podgorica u Crnoj Gori, kada su demonstranti nasrnuli na službeno vozilo, oglasio se premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić. On je rekao da se u tom službenom vozilu nalazila njegova kćerka.

Naveo je i da je njegova kćerka bila uplašena i da je plakala. Istaknuo je da neće dopustiti divljaštvo i bezakonje u Crnoj Gori.

“Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah.

Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite“, napisao je Krivokapić na Twitteru.

Podsjetimo, na društvenim mrežama danas su se pojavili dramatični snimci, zabiljelježeni na putu Nikšić – Podgorica u Crnoj Gori.

“Upravo je u Nikšiću naočigled dvadesetak policajaca autom pregažen čovek koji je bio među Crnogorcima. Policija nije ništa uradila da vozača zaustavi niti je čoveku pružila pomoć“, stoji u objavi na Twitteru.

Nakon toga su brojni korisnici društvenih mreža podijelili snimke s lica mejsta koji su i više nego dramatični.

Na snimcima se vidi kako je grupa građana opkolila službeno vozilo, koje se nije zaustavilo, već je nastavilo dalje i protom oborilo nekoliko osoba, javlja Nova.rs.

Ovi događaji desili su se uoči zakazanog skupa ispred zgrade Vlade, koji je počeo jutros u 11 sati. Skup je organizovan povodom izmjene Odluke o kriterijima za stjecanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmjene Zakona o registru prebivališta i boravišta.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti