24.06.2024.
HomeNovostiRaskol među Vučićevim pobočnicima: Emir Kusturica žestoko optužuje Željka Mitrovića (VIDEO)

Raskol među Vučićevim pobočnicima: Emir Kusturica žestoko optužuje Željka Mitrovića (VIDEO)

Bivši Sarajlija, a danas najpoznatiji srbijanski režiser  Emir Kusturica u jednoj od epizoda svog serijala “Moj život” govorio je o nezapamćenim tragedijama koje su zadesile Srbiju dan za danom – o masakru u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” koji je počinio trinaestogodišnjak K. K. kada je ubio osmero svojih vršnjaka i školskog čuvara, kao i o užasnim zločinima Uroša B. (20) u tri sela u okolini Mladenovca, koji je pucajući iz “Kalašnjikova” ubio osmero mladih. Kusturica je poredio ova dva počinioca stravičnih ubistava, a u jednom trenutku dotakao se i rijaliti programa “Zadruga” i njenog “kreativnog” stvaraoca direktora Pink TV Željka Mitrovića.

„Za razliku od dječaka monstruma i ubice, džiber iz Mladenovca je dio prigradske dripačke kolone koja sanja da postane zvijezda Zadruge u kojoj vrije živo blato, u kome se guši svetosavski Srbin i Srpkinja i gdje se ostvaruju džiberski luciferluci Željka Mitrovića“, poručio je Kusturica.

On se upitao zašto se dječak monstrum koga nagriza savjest što nije ubio sve one koje je planirao, ne dovede u Zadrugu, pošto, u Zadruzi već postoji jedan ubica koji je glavni junak.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti