15.07.2024.
HomeNovostiU pravu je i Vučić i oni koji pišu o njemu: "Umesto...

U pravu je i Vučić i oni koji pišu o njemu: “Umesto da kažu da sam ružan i glup, oni kažu da sam peder i picousti”!

Vučić je govorio o mogućem izgledu buduće vlade Srbije, no osvrnuo se i na inicijativu u promjeni nazivaa nekih ulica u Beogradu, na obilježavanje godišnjice “Oluje” te na žestoke napade na društvenim mrežama.

– Ja mislim da “Vreme smrti”, “Koreni”, dakle, svaka knjiga Dobrice Ćosića je zaslužila ulicu. I sada mi govore da je bolje da bude Zagrebačka, nego Dobrice Ćosića. Jeste Beograd jedini kosmopolitski grad u regionu, ali to ne znači da Beograd nije srpski grad, kkaazao je Vučić.

Vučić nije želio širiti priču o hrvatskoj proslavi 25. obljetnice “Oluuje”.

– Razgovarao sam sa Miloradom Pupovcem. Molim ljude da se mi posvetimo našem obeležavanju. Naša odluka je bila da kažemo da ne idu na to obeležavanje. Srbija i Republika Srpska će imati svoje obeležavanje.

Vučić se osvrnuo i na brrjne napade na krizni štab na društvenim mrežama.

 Na društvenim mrežama umesto da kažu da sam ružan i glup, oni kažu da sam peder i picousti. Oni lažu svaki put. Tako su lagali da sam se sastao sa Tačijem kod Makrona. Nit je Tači bio tamo, niti ga je Makron video. Kad sam upisao višu školu, položio prijemni ispit, kao i svaki brucoš, oni su rekli da sam pedofil. Ja samo hoću da vas zamolim da se ne sekirate kada te gluposti čitate. Šta god kažete sver sam. Mi smo napravili više pruga i puteva nego bilo ko do sada. U Vaše vreme plate su bile 300 evra, sada su 510 uprkos i koroni. Pa oni napadaju krizni štab koji se bori i koji uspeva da smanjuje priliv pacijenata u bolnice. Bolnice konačno mnogu da dišu. Danas je za 200 više otpuštenih ljudi nego onih koji su primljeni.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti