19.04.2024.
HomeSportPropast slavnog boksera: Mayweather bankrotirao, kćerka mu ređa skandale, a bivša žena...

Propast slavnog boksera: Mayweather bankrotirao, kćerka mu ređa skandale, a bivša žena se ubila

Legendarni bokser, Floyd Mayweather među prvim je sportistima koji je u svojoj karijeri ‘probio’ zaradu od milijardu dolara, ali ni to mu nije bilo dovoljno da ne razmišlja o bankrotu, već mu se to i dogodilo zbog rasipničkog života.

Floyd je zajedno sa Tigerom Woodsom i Michaelom Jordanom probio milijardu među prvim sportistima, ali njegov život je obilježen uglavnom glupošću i propasti.

Danas, Floyd Mayweather preživljava od ”tezgi” po kafićima gdje se bori za 1500 dolara, a čak mu ni borba protiv Connora McGregora iz 2017. godine nije donijela prijeko potrebni mir, spiskao je i tih 340 miliona.

– Čovjek je u problemima. Morao bi da ostavi kockanje. Baš je teški zavisnik o kocki. Stalno o tome priča i stalno se kocka, rekao je tada Connor McGregor.

O Floydovom životu lijepo mišljenje nema ni 50 Cent, koji je nekada bio jako dobar prijatelj sa bokserom.

– Gledaćete ga na tezgama u lokalnim birtijama. Osim ako mu neko ne ponudi veliku lovu za neku novu borbu. Jer ljudi, Floyd više nema love. Gotovo. Otišlo, rekao je prošle godine popularni reper.

Na sve probleme oko finansija, imao je i brojne probleme u porodici. Njegova bivša supruga je u martu počinila samoubistvo, a početkom aprila njegova kćerka je u kući svog vjerenika zatekla njegovu ljubavnicu, te je pokušala da je ubije i nanijela joj je nekoliko uboda. Ubrzo nakon toga Floyd se odrekao kćerke i ne želi da čuje za nju.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti