17.07.2024.
HomeNovostiPoznati narkodiler iz BiH uhapšen u Puli

Poznati narkodiler iz BiH uhapšen u Puli

Za njim je bila raspisana međunarodna potjernica. Nenad Pajić bio je hapšen prije 20 dana u Opatiji, zajedno s Jovanom Jošilom, ali je tada pušten na slobodu.

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave istarske uhitili su 17. srpnja oko 13.45 sati na parkiralištu u Ulici Proštinske bune u Puli 38-godišnjeg Nenada Pajića, državljanina Bosne i Hercegovine.

Za njim je bila raspisana međunarodna potjernica. Nenad Pajić bio je hapšen prije 20 dana u Opatiji, zajedno s Jovanom Jošilom, ali je tada pušten na slobodu.

Policijski službenici tragali su za muškarcem s obzirom da je Interpol Sarajevo raspisao za njim međunarodnu potragu radi provođenja kaznenog postupka zbog kaznenih djela nezakonite proizvodnje i prometa drogama te neovlaštenog nabavljanja, posjedovanja i prometa oružjem i dijelovima oružja.

Pajić je inače dobro poznato lice BIH istražnim organima. U bijegu se nalazi od ožujka 2019. godine kada je za njim raspisana potraga zbog sumnje da je umiješan u krijumčarenje 70 kilograma marihuane, čija je vrijednost procijenjena na oko 250.000 eura.

On je tada pobjegao policiji, ali je zaplijenjen automobil “Audi A8” u kojem je otkriveno 70 kilograma marihuane. U koordinaciji sa Službom za međunarodnu policijsku suradnju Ministarstva unutarnjih poslova, policijski službenici priveli su 38-godišnjaka istog dana nadležnom sudu radi donošenja odluke o određivanju ekstradicijskog zatvora.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti