Požar u Sanskom Mostu: Vatra progutala jedan stan, više njih oštećeno

0
Foto: Nezavisne.com

U stambenoj zgradi koja se nalazi u Naselju 17. krajiške brigade u Sanskom Mostu danas je izbio požar kojom prilikom je pričinjena velika materijalna šteta, a u potpunosti je uništen jedan, te oštećeno više stanova.

Na svu sreću, nije bilo stradalih niti povrijeđenih u ovome događaju, a na lice mjesta su u kratkom roku stigli pripadnici Vatrogasne jedinice Sanski Most.

U trenutku kada su vatrogasci stigli na lice mjesta vatra je već zahvatila čitav stan, a iz njega su u poslednji trenutak uspjeli izvući jednu stariju ženu.

“Požar smo uspjeli staviti pod kontrolu i potom ugasiti, tako da se vatra nije proširila na ostatak građevine. Izgorio je stan u kojem je izbio požar, nekoliko susjednih je oštećeno, kao i dio krovne konstrukcije zgrade”, rekao je Edin Gubelić, komandir Vatrogasne jedinice.

Obzirom da su gorjeli stanovi na poslednjem spratu zgrade, prilikom gašenja voda je prodrla na niže spratove, tako da je time materijalna šteta mnogo veća.

U ovome trenutku nije poznato šta bi moglo biti uzrok požara i to će biti poznato nakon što protivpožarni inspektor obavi uviđaj.

Nezvanično saznajemo da je uzrok izbijanja vatre ljudski nehat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here