20.07.2024.
HomeNovostiPopodne mogući pljuskovi i grmljavine, nestabilno vrijeme i u narednim danima

Popodne mogući pljuskovi i grmljavine, nestabilno vrijeme i u narednim danima

Prema najavama meteorologa u Bosni se očekuje djelomično vedro sa pljuskovima i slabom grmljavinom. U Hercegovini sunčanije prije podne.

U drugoj polovini dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18, na jugu zemlje do 22. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29, na jugu zemlje do 32 stepena.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima je moguć pljusak kiše. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 15, a najviša dnevna temperatura zraka oko 26 stepeni.

U utorak u Bosni djelomično vedro, u Hercegovini sunčanije prije podne. I dalje nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i slabom grmljavinom. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30, na jugu zemlje do 32 stepena.

U srijedu u Bosni djelomično vedro, u Hercegovini sunčanije prije podne. I dalje nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i slabom grmljavinom. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30, na jugu zemlje do 32 stepena.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti