21.06.2024.
HomeNovostiPolicija otkrila: Komšija Saša iz susjedne zgrade uništavao automobile banjalučkih novinara

Policija otkrila: Komšija Saša iz susjedne zgrade uništavao automobile banjalučkih novinara

Banjalučka policija rasvijetlila je napad na imovinu našeg novinara Nikolu Moraču i urednika magazina “Buka” Aleksandra Trifunovića.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uhapšen je Saša Bunić.

Osumnjičeni je inače komšija dvojice novinara koji živi u susjednoj zgradi.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, identifikovali su i uhapsili osobu S.B. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.  Nad osobom S.B. urađena je kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da je navedeno krivično djelo počinio 8. marta 2023. godine, na način da je u Banjaluci na parking prostoru upotrebom oštrog predmeta napravilo oštećenja na vozilima – saopšteno je iz PU Banjaluka.

– Sve mjere i radnje preduzimaju su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i rad po navedenom predmetu je u toku, te nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv S.B. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Podsjetimo, napad je uslijedio dan nakon izjave Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske u kojoj je novinare nazvao spodobama.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti