18.07.2024.
HomeNovostiPlenković progovorio o onome što cijela Hrvatska zna: Milanović ima tikove šmrkanja

Plenković progovorio o onome što cijela Hrvatska zna: Milanović ima tikove šmrkanja

U povodu Dana Požeško-slavonske županije, predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković boravi u toj županiji. U izjavi za medije odgovorio je na jučerašnje prozivke predsjednika RH Zoran Milanovića.

Osvrćući se na Milanovićeve izjave, poručio je da “on može govoriti što hoće, ali ne može raditi pritisak na pravosuđe.”

“To što je on napravio u slučaju napada na suce Vrhovnog suda je pritisak na pravosuđe, to što on proziva DORH što čekaju s pokretanjem postupka na jednog ministra je pritisak na DORH. Sve to skupa njemu nije dopušteno”, rekao je Plenković u Požegi.

Komentirao je i izjavu Milanovića da bi se trebao očitovati oko špekulacija stranih medija da je kandidat za čelnika NATO-a.

“To govori čovjek koji očito živi u nekoj teškoj zavisti. Kad pratim njegove izjave, to može istinski zavidan čovjek koji želi javnosti kazati informacije meni, a u biti me ne poznaje dovoljno. Svoje frustracije projicira pa onda to što njega muči, govori o meni. A vidim da nastavlja i sa šmrkavim tikovima. To je dosta važno”, rekao je Plenković.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti