Otkrivena imena uhapšenih u Bijeljini zbog sumnje za paljevine, proizvodnu i dilanje droge

0

Policija je u okviru operativne akcije “Koktel” uhapsila tri osobe čiji su inicijali R.D, Ž.S. i D.S. osumnjičena za izazivanje opće opasnosti, paljevinu i nedozvoljenu proizvodnja i promet opojnih droga na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Ova lica se sumnjiče da su navedena krivična djela izvršila u periodu od 25. februara do 5. marta 2021. godine na štetu jednog lica iz Bijeljine.

Izvršeni su pretresi objekata koje koriste lica lišena slobode koji će nakon kriminalističke obrade biti danas sprovedena Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu. Policijsku akciju su sproveli policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

U akciji su angažovani i pripadnici Specijalne anititerorističke jedinice i Policijske uprave u Bijeljini. Operativnom akcijom “Koktel” se realizuju aktivnosti dokumentovanja krivičnih djela u vezi sa “Sky” aplikacijom.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Radan Dotlić, te Dalibor i Željko Simić. Osim njih, više lica je jučer privedeno u Policijsku upravu Bijeljina zbog dovođenja u vezu sa navedenim krivičnim djelima.