23.06.2024.
HomeNovostiOštre reakcije iz Crne Gore: "Igoru Dodiku zabraniti ulazak u zemlju i...

Oštre reakcije iz Crne Gore: “Igoru Dodiku zabraniti ulazak u zemlju i zaplijeniti imovinu!”

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa Igora Dodika, sina predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

-Milojko Spajić, sa kojim sam imao jako korektan odnos, pomagao mu da digne stranačku infrastrukturu u Crgoj Gori i koji je dolazio u Banja Luku da podrži dan Republike Srpske i koji se divio kako se borimo sa svim, nakon Escobara dobije amneziju i izjavi kako je dan Srpske neustavan, poručio je Dodik junior.

Odmah je uzvratio politički analitičar iz Crne Gore Ljubomir Filipović.

-Igoru Dodiku zbog ovog otvorenog prizavanja u miješanje u političke procese u Crnoj Gori zabraniti ulazak u zemlju i zaplijeniti imovinu. Njega, porodice Dodik i povezanih lica. Posebno ono iznad Pržna što imaju. Tako bi to uradila ozbiljna država, poručio je Filipović.

-Ovaj mali krimos junior je u Lavo klubu u Njujorku napravio ceh od 18k …teška krimi banda koja se bahati po svijetu i gdje god drugo stignu, jedan je od komentara iz Crne Gore na objavu Igora Dodika.

-Ukoliko se stvarno ispostavi da je Dodikov sin Igor pomogao u stvaranju Pokreta Evropa sad iz Crne Gore i ako se potvrdi da je porodica Dodik učila Milojka Spajića “borbi protv korupcije“ i ostalim “političkim vrijednostima“ pod četničkom kabanicom, dragi Crnogorici živo ste naj***li, poručio je novinar i kolumnost Dragan Bursać.

(SB)

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti