Osobine koje žene potajno traže u svojim partnerima…

0

Žene uvijek imaju neke tajne želje o svom potencijalnom partneru. Ali, nije moguće dobiti partnera točno u skladu s njihovim željama. Svi moraju napraviti kompromis. Ali ipak, one pokušavaju pronaći te stvari kod svog dečka, prenosi Pinkvilla. Koje su to osobine koje potajno žele kod muškaraca? Žene žele muškarca kojeg mogu poštovati i osjećati se ponosne njima. Čovjek bi trebao posjedovati snažnu osobnost, integritet i inteligenciju te koji ima cilj u život.

Žele nekoga koga mogu pokazivati.

Želi muškarca koji će je poštovati, vidjeti njezinu vrijednost i slušati njena mišljenja. Kad muškarac napravi nešto krivo, onda žene žele da joj direktno kaže oprosti. Osim toga, žele da ih njihovi muškarci cijene Žene se fokusiraju na vezu koja je izgrađena na emocijama. Dakle, bez ikakvog straha da će ih suditi, muškarci trebaju podijeliti svoje strahove i zabrinutosti sa svojim partnerima kako bi uspostavili tu vezu. Na taj način partneri zapravo postaju ranjivi jedni s drugima.

Želi muškarca u kojeg se može zaljubiti iznova i iznova.

Dakle, muškarac bi trebao uložiti napore u vezu kako bi romansa ostala živa. Trebali bi hvaliti svoje žene i trebali bi ih natjerati da shvate koliko su savršene. Uz to, također se traži da se više angažirate u vezi kako biste proveli kvalitetnije vrijeme s njom. I na kraju, žena želi muškarca koji bi bio odgovoran i iskren prema sebi. Dečki koji svojim partnericama stvaraju probleme i imaju nagle promjene raspoloženja nisu privlačni ženama. Žene žele biti njihove partnerice, a ne njihove majke.

 

 

 

vecernji.hr