Osam zanimljivosti o osobama rođenima u oktobru

0

Osobe rođene u oktobru vrlo su romantične, ali i vrlo odgovorni poslovni ljudi. Donosimo osam zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u listopadu.

1. Sportski su nastrojene
Kao i osobe rođene u rujnu, osobe rođene u listopadu također su vrlo sportski tipovi. Naime, što je više majka tijekom trudnoće izloženija ljetnim sunčevim zrakama, to će više pogodnosti vitamina D utjecati na njezino još nerođeno dijete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

2. Njihov je cvijet rođenja neven
Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cijenjena zbog svoje ljekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posjekotina, opeklina, rana, pa čak i za ugriz ili ubod insekta.

Osobe rođene u listopadu vrlo su marljive, odlučne i romantične, ali su i poslovno orijentirane

3. Romantične su
Osobe rođene u listopadu vrlo su šarmantne te su vrlo dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, stoga stvaraju sklad te su poznate kao “mirotvorci”.

4. Poslovno su orijentirane
Marljive su i odlučne te su vrlo poslovno orijentirane. Kada nešto započnu, to onda moraju i dovršiti.

5. Njihovo su kamenje rođenja opal i turmalin
Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi, one koji nose opal, a nisu rođeni u listopadu snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

Ugodna kućna atmosfera na jesenski dan
U čemu su bolji? Sedam (ne)poznatih zanimljivosti o osobama rođenima u rujnu
6. Karizmatične su

Osobe rođene u listopadu veoma su karizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su osvojiti svačije srce. Upravo zbog svoje karizme osobe rođene u listopadu veoma su popularne i svi žele biti njihovi prijatelji.

7. Iskrene su i cijene istinu

Osobe rođene u listopadu vrlo su iskrene i drže se istine. S njima ćete uvijek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Također, imaju “šesto čulo” za otkrivanje laži i nanjušit će ako prema njima niste iskreni. Budući da su uvijek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.

8. Kreativne su

Osobe rođene u listopadu kreativni su umovi. Njihova kreativnost veoma im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u 10. mjesecu uspješne na području umjetnosti i dizajna.

 

 

 

 

zadovoljna.hr