23.06.2024.
HomeNovostiOpozicija u Srbiji se pita - je li on norrmalan: "Nikada nije...

Opozicija u Srbiji se pita – je li on norrmalan: “Nikada nije jasno u kom trenutku Vučić nešto glumi, a u kojem misli ozbiljno. Činjenica je da se radi o podvojenoj ličnosti…”

Vučićev performans u Generalnoj skupštini UN-a prilikom gasanja rezolucije o Srebrenici, neuobičajen je i neprihvatjiv u diplomatskim krugovima. Njegove reakcije, ogrtanje srpskom zastavom više priliči nekom navijačkom huliganu na Zvezdinom stadionu u Beogradu, nego zgradi Ujedinjenih nacija u New Yorku. Ako je Vučić glumio, koše je glumio i zbog toga izazvao podozrenje širom svijeta. Ako je bio ozbiljan, izazvao je zabrinutost zbog neuobičajenih reakcija i ponašanja koje je obilježilo brzo smjenjivanje tuge, plaqča i euforije. Zbog toga se opozicija u Srbiji pita – je li Vučić normalan?

Tako se i sugovornici „Slobodne Bosne“ iz opozicionih redova u Srbiji pitaju – je li Aleksandar Vučić normalan.

-Predsednik i vlada Srbije su ponovo branili zločinačku politiku Slobodana Miloševića. Devedesetih su bili mali šraf u tom monstruoznom projektu, a sada su na čelu kolone koja vodi Srbiju u samoizolaciju i propast. Jednom radikali, uvek radikali, poručio je Aleksandar Radovanović, generalni sekretar Pokreta slobodnih građana.

Nije novost da režim u Srbiji poraze pokušava pretvoriti u pobjede, služeći se pritom svim i svačim.

-Još malo pa će Vučić da glumi kneza Lazara 2.0. Nikada nije jasno u kom trenutku Vučić nešto glumi, a u kojem misli ozbiljno. Činjenica je da se radi o podvojenoj ličnosti. Čak iako glumi to je slučaj za psihijatriju. Samo poremećen čovek može tako da glumi, kazao je za „Slobodnu Bosnu“ Nemanja Milošević lider Građanske i liberalne Srbije (GLAS!).

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti