Nuklearni diktator je tajni tata: Švicarski mediji objavili da Putin skriva očinstvo dva dječaka od 3 i 7 godina

0
Vladimir Putin hands flowers to Alina Kabayeva after awarding her with an Order of Friendship in 2001.

Švicarski medij Sonntagszeitung objavio je da je predsjednik Rusije Vladimir Putin u tajnosti dobio dva sina s navodnom ljubavnicom Alinom Kabajevom. Navedeno je da su rođeni 2015. i 2019. godine.

Kako je napisano, prvi sin je navodno rođen 2015. u Švicarskoj, a veliki broj ljudi iz obezbjeđenja pobrinuo se da “informacija ne procuri u javnost”. Drugi je rođen 2019. u Moskvi. Putin nije prisustvovao porođajima.

Sonntagszeitung tvrdi da je ovu vijest potvrdio Alinin prijatelj. O njoj je tokom trudnoća brinula akušerka, koja poznaje Putina više od 30 godina. Ova neimenovana žena je postala državljanka Švicarske nakon što se odselila iz Rusije. Radi na klinici Sant’Anna u regiji Ticino u Švicarskoj.

“Njih dvoje su bili u vezi i imaju dva sina. Sve se događalo u strogoj tajnosti. Putinova izričita želja je bila da se drugo dijete rodi u Moskvi”, kazala je.

Podsjećamo, Putin je zvanično priznao kćerke Mariju Voroncovu (37) i Katerinu Tihonovu (35). Dobio ih je u braku s bivšom suprugom Ljudmilom. Svjetski mediji prenose da on navodno ima još jednu kćerku, 19-godišnju Luizu Rozovu. Nju je dobio sa Svetlanom Krivonogih, nekadašnjom spremačicom, koja je postala multimilionerka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here