01.03.2024.
HomeNovostiNovi detalji svirepog ubistva u Doboju: Ubicama Andrei Kajganić i Draženu Lazareviću...

Novi detalji svirepog ubistva u Doboju: Ubicama Andrei Kajganić i Draženu Lazareviću prijeti doživotni zatvor!

Ubica Andrea Kajganić je sa svojim saučesnikom u zločinu iz strasti Draženenom Lazarevićem (19) do detalja isplanirala teško ubistvo supruga Saše Kulišića, ali jedan detalj je bio koban za njih.

Kako ekskluzivno saznaje Srpskainfo u noći ubistva policijski službenik je primijetio Dražena Lazarevića u iznajmljenom automobilu na benzinskoj pumpi u Doboju.

“Kada je utvrđeno da se radilo o teškom ubistvu, ova informacija je bila od ogromnog značaja u brzom hapšenju osumnjičenog saučesnika, a ubrzo i počinioca, odnosno supruge”, otkriva izvor Srpskainfo.

Ipak, o naivnosti osumnjičene Andreje Kajganić dovoljno govori da je u porodičnoj kući u noći ubistva ostavila dvije kćerkice.

Saša Kulišić pronađen je juče oko 13 sati mrtav u šumi u blizini izletišta Preslica.

UBICAMA PRIJETI DOŽIVOTNA KAZNA

Teško ubistvo prijavljeno je juče oko 11 sati kada je kuma žrtve i osumnjičene primjetila krvave tragove u porodičnoj kući.

Svirepost ubica Saše Kulišića šokirala je i istražioce, pa je krivično djelo i kvalifikovano kao teško ubistvo, za šta je zaprijećena i kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni dvojac uhapšen je u rekordnom vremenu nakon brutalnog ubistva i trenutno su na kriminalističkoj obradi.

Dražen Lazarević  je zajedno sa Andreom Kajganić, suprugom nesretnog čovjeka, danima prije iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjoj Luci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

“Žrtvu je prvo šakom udario Dražen Lazarević nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio Dražen Lazarević a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga”, otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, Andrea Kajganić  je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Sagovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

“Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom”, otkrio je šokantne detalje sagovornik.

Teško ubistvo rasvijetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama prijeti doživotna robija.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti