21.06.2024.
HomeSportNemanja Tomašević fudbaler TSC-a: U narednom periodu očekujem još veću minuntažu, Crnogorcu...

Nemanja Tomašević fudbaler TSC-a: U narednom periodu očekujem još veću minuntažu, Crnogorcu sam zahvalan za nogometni razvoj

Nemanja Tomašević ove zime je napustio Tušanj i pojačao redove ekipe TSC-a koju sa klupe predvodi bivši selektor Srbije Mladen Krstajić. Vrijeme adaptacije je prošlo, te je već polako na nekim susretima Super Lige upao u igrački kadar koji čini udarnu igru ekipe iz Bačke Topole.

-Zadovoljan sam, mogu reći da je privikavanje na novu sredinu prošlo, čak sam u nekoliko utakmica bio i starter. U narednom periodu očekujem još veću minuntažu od trenera Mladena Krstajića. Uslove koje ima TSC su fenomenalni, radi se o jednom od najorganizovanijih klubova u Srbiji koji će nadam se biti stepenica više u mojoj karijeri  – kaže na početku našeg razgovora  Nemanja Tomašević.

Nekadašnji lijevi bek Slobode koji je prema transfermarketu iz Slobode u TSC prešao za 85.000 eura, prošao je omladinske selekcije Crvene zvezde, sarađivao sa brojnim trenerima, ali jedno ime je posebno izdvojio.

-Kroz karijeru su me trenirali brojni treneri, kako u omladinskim tako i u reprezentativnim selekcijama Srbije. Za moj nogometni put najveću podršku sam dobio u Slobodi od Gradimira Crnogorca. Stao je iza mene od prvog mog dolaska, dio je direktan i iskren u planovima i očekivanjima. Kada nije baš išlo kako smo očekivali držao je balans i tačno je znao šta je potrebno mladim igračima kojih je bilo jako mnogo u igračkom kadru.

Nedavno je Crnogorac napustio klupu Slobode, na njegovo mjesto je došao Mladen Žižović.

-Pratio sam to kroz medije koliko su mi vrijeme i obaveze dozvoljavali. U  kontaktu sam sa bivšim saigračima, tokom zimskog prijelaznog roka bilo je teško nadomjestiti odlaske, Crnogorac je i u prvom dijelu sezone izvukao maksimum iz ekipe. Vjerujem da će Sloboda izboriti opstanak u Premijer ligi, jer sam mišljenja da imaju kvalitetan tim. U Tuzli sam proveo nezaboravnih šest mjeseci, ljudi su me prihvatili kao svog, od Uprave, preko svih u klubu i vječno ću im na tome biti zahvalan.

Iako je nastupao za reprezentativne Selekcije Srbije, selektor mlade reprezentacije BiH Slobodan Starčević se raspitivao za njegov status.

-Jeste, čak smo razgovarali i telefonom, ostavio je na mene utisak da je želio da me pozove na okupljanje, ali u međuvremenu nisam dobio poziv – rekao je na kraju našeg razgovora Nemanja Tomašević.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti