20.06.2024.
HomeNovostiMorbidna ispovijed predsjednika Srbije: Ono što je Vučić izgovorio pred TV kamerama,...

Morbidna ispovijed predsjednika Srbije: Ono što je Vučić izgovorio pred TV kamerama, zgadilo je život građanima Srbije (FOTO)

Sinoć su na TV Prva prikazani snimci i fotografije iz “bunkera” grupe Veljka Belivuka u Ritopeku.

Snimke je komentarisao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, jedini gost emisije, koji je otkrio i detalje istrage protiv ove grupe.

Na snimku se vidi, kako je rečeno, plac u Ritopeku, a snimak je napravljen po upadu policije.

Medju nama, Među nama

„Završena je priča s Belivukom. Tužilac je prezadovoljan. Ono što znam, pronađeno je mnogo dokaza, DNK tragova. Oni su mučili, klali i mleli ljude. Uglavnom navijače Partizana. Jedan je tu bio, navijač Zvezde, na jednom drugom mestu jedan drugi navijač Zvezde. To ima veze s drogom i politikom. Biće tu interesantnih stvari. Imali su štek stanove i uz pojedine ambasade u Beogradu. Što je interesantno, jer ambasade imaju svoje službe bezbednosti. Jedan od mesara, koji je slao mleveno meso od ljudi Zviceru, „ćevape“, imali su svoje štek stanove uz ambasade“, rekao je Vučić.

Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje  Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje  Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje  Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje  Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje  Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje  Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje

Vučić je potom detaljno opisao metode mučenja žrtava, koje ovdje nećemo prenositi iz pijeteta prema njihovim porodicama i opšte pristojnosti. On je dodao da je policija otkrila još jednu kuću koju je koristila grupa.

„Zviceru (navodni vođa kavačkog klana) govorim da mu slobode neće biti dok sam živ. To radim, jer sam borac“, rekao je Vučić i dodao da mu ne smeta da bude pretvoren u mljeveno meso. On je ponovio špekulacije prema kojima je trebalo da bude meta snajperskog napada tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji.

Aleksandar Vucic snimci dokazi protiv grupe Veljka Belivuka Velje Nevolje

Govoreći o tome da su njegov brat i sin mete, on je rekao da je to urađeno da bi ga “emotivno osakatili”.

“Terali su kriminalce da se približe Danilu, da mu podvode devojke, da ga nateraju da uzme drogu i da to pokažu meni. Da bi me ucenjivali. Nisam želeo da plaćam reket uštvama, kriminalcima”, kazao je Vučić.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti