20.04.2024.
HomeNovostiMisterij u Srbiji: Gdje je nestao Vučić, je li zaražen?

Misterij u Srbiji: Gdje je nestao Vučić, je li zaražen?

Ni osam dana od izborne žurke u centrali Srpske napredne stranke, o kojoj su pisali i njemački mediji, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije obavijestio javnost da li se testirao na Covid -19, iako je nekoliko državnih funkcionera nakon te proslave potvrdilo da je zaraženo koronavirusom. Ni premijerka Ana Brnabić, koja je bila u direktnom kontaktu sa njima, ne samo što ne saopštava da li se testirala, već se ne nalazi ni u samoizolaciji.

Suzana Vasiljević, savjetnica za medije predsjednika Srbije, ni danas nije odgovorila novinarima portala Nova.rs da li se predsjednik države testirao na koronavirus, s obzirom na to da je u izbornoj noći bio u kontaktu sa zaraženim državnim funkcionerima.

Ostali smo bez odgovora i na pitanja koliko se puta do sada testirao i kada poslednji put.

Podsjećamo, nekoliko dana pošto su naprednjaci u izbornoj noći slavili pobjedu na proteklim izborima, utvrđeno je da su pozitivni na kovid-19 predsjednica Skupštine Maja Gojković i  direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić.

Takođe, koronom je zaražen ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Svi oni su te večeri bili u neposrednoj blizini predsjednika države, ali i premijerke Ane Brnabić koja se čak grlila sa Majom Gojković.

Brnabić se neko vrijeme nalazila i u društvu Aleksandra Vulina, sa kojim su se grlili i ministar finansija Siniša Mali i predsjednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Međutim, ni savjetnik premijerke Mladen Bašić nije dostavio odgovore na naša pitanja – da li se Brnabić testirala na prisustvo koronavirusa, koliko se puta testirala i kada poslednji put? Takođe, pitali smo i zašto se premijerka ne nalazi u samoizolaciji, budući da je uprkos svemu sinoć gostovala u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti