20.06.2024.
HomeNovostiMijatović poziva na proteste: Porodice Dragičević i Memić su više uradile na...

Mijatović poziva na proteste: Porodice Dragičević i Memić su više uradile na raskrinkavanju političko-pravosudne mafije, nego čitava opozicija

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović oglasio se Facebooku te naveo kako javno želi da uputi kritiku i sebi i svima iz opozicije koji bitišu u političkom životu, a “koji samo posmatramo šta se dešava u pravosudnom sistemu Bosne i Hercegovine!”

– Porodice Dragičević i Memić su više uradile od svih nas na raskrinkavanju političko-pravosudne mafije u našoj zemlji!

Posebno, želim javno da izrazim poštovanje prema gospodinu Ifetu Feragetu na svemu što radi. Dajte Ifetu Faragetu Tužilaštvo BiH pa bi vidjeli kako se puni novi državni zatvor, a prazne kabineti ministara, direktora i skupštinske sale.

Naša obaveza kao opozicije je bila da davno izvedemo građane BiH pred institucije da se pronađu ubice Davida i Dženana, jer sutra se to može desiti drugoj djeci! – naveo je Mijatović.

Dodao je da će na prvoj sjednici Predsjedništva SDP-a BiH tražiti jasan zaključak i odluku da krenu sa organizacijom građanskih protesta sve do pronalaska ubica Davida i Dženana!

– To je naša obaveza, davno smo to trebali uraditi! Veliki respekt svim ljudima koji su svo vrijeme uz porodice Memić i Dragičević – poručio je Vojin Mijatović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti