03.03.2024.
HomeSvijetMaloljetnu kćerku prodala za 100 evra

Maloljetnu kćerku prodala za 100 evra

Žena (54), kojoj je u Bugarskoj druga žena za 100 evra (oko 200 KM) prodala kćerku, odgovara pred sudom u Njemačkoj, nakon što je optužena da je 2006. tada petnaestogodišnju tinejdžerku dovela u Dortmund i prisiljavala je da se prostituiše.

“Samo sam plakala”, izjavila je žrtva, koja danas ima 29 godina, na početku suđenja pred Pokrajinskim sudom u Dortmundu, piše “Blic”.

U optužnici je navedeno da je optužena, koja je takođe Bugarka, uputila žrtvu u seksualnu praksu, da bi je potom primoravala da se prostituiše u javnoj kući u Dortmundu, obećavajući joj nagrade.

Odmah prve večeri tinejdžerka je imala osam mušterija, a, prema sopstvenim riječima, nije znala šta je čeka u Njemačkoj.

“Nisam znala šta ću raditi u Njemačkoj. Otišla sam samo zato što mi je majka tako rekla”, rekla je na sudu.

Sve što je zaradila morala je da preda svojoj mučiteljki, a kada je jednom prilikom sakrila 80 evra u grudnjaku, dobila je batine. Nije se usuđivala da pobjegne, jer je bila suviše uplašena.

Bugarkin suprug je ranije osuđen na pet godina i osam mjeseci zatvora, između ostalog, zbog trgovine ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, a njegova žena je tek kasnije uhapšena, prenosi “Radiosarajevo.ba“.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti