18.05.2024.
HomeNovostiKorona skandal u Crnoj Gori: Ljekari i medicinske sestre su ljubili upokojenog...

Korona skandal u Crnoj Gori: Ljekari i medicinske sestre su ljubili upokojenog Amfilohija i onda se vraćali pacijentima na svoja odjeljenja

Na videosnimcima se vide brojni poznati ljekari i medicinski radnici kako prave špalir dok se kovčeg s tijelom vladike SPC-a u Crnoj Gori iznosio iz Kliničkog centra

Više desetina ljekara i sestara iz drugih odjeljenja Kliničkog centra ulazilo je – bez ikakve zaštite i kršeći protokol bolnice – nakon smrti mitropolita Amfilohija u Internu kliniku, koja je zaštićena Covid-bolnica, saznaje “Pobjeda”.

Načelnik Interne klinike, dr. Sreten Kavarić kazao je u izjavi tužilaštvu da je bio toliki pritisak kolega i medicinskih radnika da je odobrio njihov ulazak da bi se “oprostili s Amfilohijem”.

– Ja im nijesam mogao zabraniti pa, ako treba, snosiću odgovornost – kazao je dr. Kavarić.

Na videosnimcima se vide brojni poznati ljekari i medicinski radnici kako prave špalir dok se kovčeg s tijelom vladike SPC-a u Crnoj Gori iznosi iz Kliničkog centra.

Nakon toga su se svi vratili na odjeljenja i tako rizikovali da rašire virus i na druga odjeljenja gdje leže pacijenti s raznim komorbiditetima.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti