03.03.2024.
HomeLifestyleKoje parfeme najčešće ne voli jači pol?

Koje parfeme najčešće ne voli jači pol?

Izbor parfema je osjetljiva i vrlo lična stvar.

Žene biraju parfeme koji se pije svega dopadaju njima, ali takođe žele da lijepo mirišu svom partneru. Stoga u takvoj situaciji ne želimo da iz njegovih usta čujemo nešto poput: “Da li i ti osjećaš ovaj neprijatni miris?”

Pročitajte koje parfeme najčešće ne voli jači pol.

Klasične cvjetne arome

Standardne cvjetne arome, miris ruže, lavande, kamilice – odavno su postali dosadni i asociraju na bakine parfeme. Narcisi, ljubičice i jasmin takođe su izuzetno promenljivi u ukusima muškaraca – takve parfeme birajte s oprezom. Ali cvijeće narandže, tuberoze, frezije – ove mirise najčešće muškarci odobravaju.

Praškasti mirisi
Kao i u prvom odlomku, i ovi su parfemi previše povezani sa godinama. Skoro da ne postoji osoba čija baka nije imala svoj omiljeni praškasti miris ili postojan i besmrtan Chanel br 5. Slažete se, lijepo je kad vas hvali da kuhate kao njegova baka, ali po pitanjima mirisa to već ne želimo.

Uniseks mirisi
Malo je muškaraca koji vole parfeme koji su podjednako pogodni i za vas i za njega. Bolje je ako će vaš parfem evocirati primamljivu sliku ženstvenosti, nego podsjećati na kolegu sa posla. Ako ipak više volite takve arome, dajte prednost orijentalnim i drvenim.

 

 

 

cosmopolitan.rs

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti