Ko nas sve vodi i predstavlja – dobro je da smo živi: Pogledajte kako se zastupnica DF-a u Skupštini Kantona Sarajevo štiti od korone

0

Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Damir Nikšić objavio je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj je njegova kolegica iz skupštinskih klupa Bibija Kerla. Sudeći prema fotografiji, Kerla je itekako ozbiljno shvatila preporuke o zaštiti od virusa korona.

Naime, Kerla je za dolazak na radno mjesto stavila masku, sunčane naočale, vizir i rukavice, prenosi Klix.

Ovakav vid zaštite izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama, a politička analitičarka Ivana Marić podsjetila je na njenu teoriju o virusu korona koju je Kerla sa javnošću podijelila 7. marta.

Bibija Kerla (DF), 07. mart: “Počele su da izlaze neke istine što se tiče Kine, da je korona tamo POJAVLJENA samo zbog toga da bi se preuzele neke velike kompanije koje su pripadale stranim investitorima u Kini i čije su akcije pale na tako nizak nivo da su Kinezi jednostavno ponovo kupili te akcije i vratili svoje fabrike u kineske ruke”.
Bibija Kerla, 10. april:

O svemu se putem Facebooka oglasila i Kerla koja je kazala da je sama kupila masku i napravila vizir.

– Čuj, Bibija, srami se! Zašto da se sramim? Što sam kupila sebi masku, što sam napravila vizir koji košta 1.00 KM, što sam stavila naočale? Sram me bilo što štitim sebe i druge! Korona je mila majka šta nama treba da se desi da pobere sve ove idiote na ovoj zemaljskoj kugli. U inat svima, ja sam ponosna na sebe i ono sve što radim u životu – napisala je Kerla.